Det kan du lave på en regnvejrsdag

Uanset om du er i byen eller ude i naturen, har vejret stor betydning for, hvad der kan lade sig gøre. Når det blæser og regner, kan det være svært at engagere sig i gode aktiviteter udendørs, så derfor kan velvalgte indendørsaktiviteter være gode at have ved hånden. Her guider vi til, hvad du kan lave næste gang, en regnvejrsdag er undervejs.

 

4 ting du kan lave, når vejret er dårligt

Der er mange forskellige aktiviteter, du kan foretage dig indenfor i varmen, når vejret er dårligt. Her får du fire gode bud:

 

  1. Spil et spil
  2. Prøv en ny hobby
  3. Alt det praktiske
  4. Indendørs aktiviteter ude i byen

 

Hver af de fire tips bliver gennemgået i de følgende afsnit.

 

1.      Spil et spil

Når det regner og rusker, er der intet, der slår en god, gammel klassiker: Spil. Spil er blevet meget populært, og det tæller alt fra online bingo til computerspil, terningespil, kortspil og selvfølgelig brætspil.

 

Når du spiller sammen med andre, får du også alt det sociale med, for der er ofte god tid til hyggesnak og sjov undervejs. Derfor kan du med fordel invitere familie og venner over, når vejrudsigten lover regn. Der er desuden rigtig mange forskellige typer af spil at prøve, så der er noget for alle lige fra familiespil til strategispil, selskabsspil, vidensspil og kreative spil.

 

2.     Prøv en ny hobby

Hvis du har det med at kede dig, når du ikke kan komme ud i byen eller naturen, kan du overveje, om du har brug for en ny hobby. Der er rigtig mange indendørs hobbyer at prøve, og det behøver ikke at være omfattende. Kan du godt lide mad, kan du prøve dig frem i køkkenet med en ny ret eller måske en lækker kage.

 

Er du musikalsk, kan du prøve et instrument, og er du god med ord, kan du prøve kræfter med novelle- eller digtskrivning. Er du kreativ, er der masser af spændende muligheder inden for håndarbejde såsom strik, hækling, broderi eller syning generelt.

 

Der er også mulighed for at dyrke de mere gængse indendørs-hobbyer som at se film og serier, læse en god bog eller lytte til musik. Brug med fordel regnvejrsdagen til at udvide din horisont, måske med en film, serie, bog eller musiker, der normalt ikke falder i din smag.

 

3.     Alt det praktiske

Ja, det er kedeligt, men en regnvejrsdag kan også være en god anledning til at få klaret alt det praktiske, som du normalt udskyder – for eksempel rengøring eller tøjvask.

 

4.    Indendørs aktiviteter ude i byen

Du behøver ikke blive hjemme, når det regner. Der er mange indendørs aktiviteter i Odense – for eksempel museer, kultursteder, biografer, koncertsteder, restauranter og motionscentre, hvis du savner at være aktiv.

I samme kategori

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Hvor skal man spise i Odense?
juni Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Genbrugshallerne-1

Forsiden netop nu

restaurant grønttorvet
juni Odense
Niro Sushi
Tinderbox, Odense
1-EAL8Tg-1
Shopping i Odense
Sportsbarer i Odense
Drinks-i-Odense

Mest læste

Det sker i Odense

juni Odense
1-EAL8Tg-1
Påskeferie i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Mad og drikke

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Drinks-i-Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Kultur og musik

Tinderbox, Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides