Oscar Biludlejning åbner endnu en afdeling på Fyn

Dette indhold er sponsoreret.

Der er mange grund til, at man kan få brug for at leje en bil. Måske har man ikke en bil, men har brug for en i en periode, måske tilbyder mekanikeren, hvor bilen er på værksted, ikke en lånebil, eller måske skal man flytte og har brug for en flyttebil. Oscar Biludlejning udlejer en lang række biler, minibus og meget mere, så mulighederne er mange. Selvom Oscar Biludlejning blev lanceret i samme periode som coronapandemien indtog hele verden, har de allerede siden 2019 åbnet 125 afdelinger med stor succes.

Biludlejning med stor succes

De 125 afdelinger holder til i hele landet, hvoraf 9 af afdelingerne ligger på Fyn og 2 afdelinger i Odense. Oscar Biludlejning er altså en hurtigvoksende biludlejningsplatform, der stræber efter at have en afdeling tæt på alle, uanset landsdel. Det høje ambitionsniveau afspejler sig også i den daglige udlejning på over 1750 nye og brugte biler fordelt over hele landet. Oscar Biludlejning har også formået at åbne flere afdelinger i Danmark end de andre store udlejningsfirmaer som Europcar, Hertz, Avis og Sixt. Det voksende biludlejningsfirma vandt da også e-handelsprisen i 2021 og er nomineret i to kategorier i år. E-handelsprisen uddeles hvert år med formålet om at sætte fokus på de virksomheder, der har succes med e-handel.

Folkene bag Oscar Biludlejning

Oscar Biludlejning blev for nogle år tilbage stiftet af brødreparret Dannie Patiño-Hansen og Christian Pallesen, som allerede inden lanceringen af biludlejningsfirmaet, var kendte ansigter i den europæiske iværksætterbranche. De har blandt andet stiftet Nordic Oil, der er et af europas største brands inden for cannabis. Nordic Oil forhandler alt fra olier, kaspler og ekstrakter til cremer, E-væsker og produkter til dyr. Alt sammen med stor succes. På trods af at Nordic Oil og Oscar Biludlejning er to vidt forskellige forretninger, har brødrene alligevel formået at gøre begge virksomheder til en stor succes, ligesom deres erfaring med Nordic Oil helt sikkert har bidraget til den gode start for Oscar Biludlejning.

Derfor skiller Oscar Biludlejning sig ud

Oscar Biludlejning ejer ingen af de biler, der bliver udlejet. I stedet er det muligt for landets mange bilhuse og bilforhandlere at udleje deres lånebiler, når de ikke er i brug. Alt sammen foregår på deres digitale platform. Ved at udleje lånebiler, som i øvrigt allerede er finansieret af bilhusene og bilforhandlerne, undgår de, at deres lånebiler står ubrugte det meste af tiden. På den måde kan de opnå en indtjening, i stedet for at skulle betale penge for at have biler stående, der kun sjældent bliver brugt.

I samme kategori

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

O's Barbershop
Escape-Room-Odense
Værtshuse i Odense
Odinskolen-2

Forsiden netop nu

Escape-Room-Odense
O's Barbershop
Koncerter i Den Fynske Landsby
265812_studenterhus-odense-1
95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Værtshuse i Odense
Blomsterfestival i Odense
Skibhustrolden

Mest læste

Det sker i Odense

Koncerter i Den Fynske Landsby
Blomsterfestival i Odense
H.C
H.C

Mad og drikke

95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Tapas
Caféer Odense - Riceteria by Rice
odense-havn-skumring

Kultur og musik

H.C
odense-havn-skumring
tinderbox 2023
Tinderbox, Odense

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides