Hvis du besøger Odense for første gang eller blot er ny i byen, så har du måske brug for inspiration til, hvad du faktisk kan lave og opleve. Derfor får du en række gode idéer her.

Gå en tur langs Odense å

Der er masser af skøn natur midt i Odense. Derfor er det oplagt at gå en tur, hvis det er vejr til det. Du kan f.eks. gå en tur langs Odense Å. Det er en hyggelig tur, hvor du hele tiden har udsigt til åen, men hvor du også kommer forbi Zoologisk have og kan se på dyr.

Du kan altid tage noget koldt og forfriskende eller noget varmt at drikke med, alt afhængig af hvordan vejret er.

Tag på shoppetur i gågaden

Hvis du besøger Odense, så er det også en mulighed at tage på en lille shoppetur. Det er nemlig rigtig hyggeligt at gå og kigge på butikker i en ny by.

Det er lige meget, om du mangler en opslagstavle eller en ny ansigtscreme. I Odense gågade kan du finde mange forskellige butikker, hvor du helt sikkert kan finde det, du mangler. Ellers er der rig mulighed for bare at samle inspiration.

Du vil opdage både små lokale butikker og større velkendte butikker. Derfor er der noget for enhver smag.

Prøv en ny café

Noget af det gode ved at besøge en ny by er, at du kan prøve nogle caféer og restauranter, som du ikke har prøvet før. I Odense er der også et bredt udvalg af lækre caféer og restauranter, så det er ikke svært at finde noget lækkert at spise.

Hvis du går en tur igennem gågaden og/eller går ned af nogle af sidegaderne, så støder du helt sikkert på noget, der vil friste dig. Måske er der endda flere steder, du gerne vil prøve.