Generator er klar med line-up – få overblikket her!

Om fire uger løber Generator endnu engang af stablen, og allerede nu kan der præsenteres en masse fantastiske kunstnere, som vi kan glæde os til at opleve i den forbindelse. Læs med her, og få et overblik over hvad vi kan glæde os til.

Hvis du synes, at der er lang tid til, at du igen skal ud og høre skøn musik, så kan du finde en oversigt over diverse musikarrangementer i vores august-guide.

Hvad er Generator?

Generator er Odenses studiestartsfestival for alle byens mange studerende – og selvfølgelig andre musikinteresserede. Studerende er en mangfoldig gruppe mennesker med meget forskellig musiksmag, og Generator ser det som en vigtig opgave at præsentere et program, som de alle kan se sig selv i.

Generator er klar med line-up - få overblikket her!
Generator 2019. Foto: Syddansk Universitet

Derfor er Generator også stolte af at kunne præsentere et line-up med et hav af facetter til dette års festival.

– Vi vil gerne være festivalen, hvor studerende på tværs af studieretninger og uddannelser kan mødes om musik, kunst og kultur. Det er fedt, når uddannelsesinstitutioner laver initiativer, hvor de forskellige studerende kan mødes, men jeg tror, at det er gennem musikken og festen, vi for alvor mødes – og den fest tror og håber vi på, at vi kan være med til at facilitere. Vi er derfor også utrolig stolte af at kunne præsentere 9 navne, som er helt fantastiske til at starte en fest på hver deres måde, udtaler festivalleder Mathis Schmidt.

Få overblikket her over årets line-up her

I år kan vi glæde os til at opleve følgende kunstnere:

Erika De Casier som Sidste år skrev pladekontrakt med mægtige 4AD, udgav et remix af Dua Lipas monsterhit “Physical” samt de lækre singler “No Butterflies” og “Drama”.

Tobias Rahim som er en ny markant stemme i dansk musik. Med singlerne ”Costa Del Sol til København”, ”Jesus”, ”Dø I Norden” (ft. Suspekt) og debutalbummet og filmen NATIONAL ROMANTIK fra 2021 har Tobias Rahim for alvor slået sit navn fast.

Amina som brød igennem lydmuren med hittet “Winter Season” (feat. Gilli) – og som snart er klar med sin første EP.

Kaaliyah som er en trapsanger, der den seneste tid, har fået skabt en del opmærksomhed omkring sig selv på den danske urbane scene. Hun udgav sin første EP ’Darkpop First Sequence’ tilbage i 2015.

First Flush som er den fynske kvartet der vender hjem til Fyn med den anmelderroste plade ‘Fjorden’ under armen.

Hedegaard som har høstet millioner af afspilninger med sine remix af navne som Dr. Dre, 50 Cent og Ludacris, og som fyldte på sin popularitet, da han i 2014 var med i hittet “Happy Home” med Lukas Graham.

Snavs – den kompromisløse producer og DJ artist fra Amager har utrætteligt arbejdet sig op fra den københavnske undergrundsscene til de største internationale venue- og festivalscener for elektronisk musik.

Littgloss som er en af de mest interessante nye producer/DJ/sangskriver duoer i Skandinavien. Duoen debuterede i 2020 med singlen “L.A. Traffic” feat. RoseeLu, som efterfølgende resulterede i en nominering som “Årets Nye Danske Artist” til The Voice Awards 2020 og ’Årets Nye Danske Navn’ til Club Awards 2020.

Zookeepers som er en producer duo bestående af William de Waal og Søren Oliver Due. Duoen er kendt for deres energiske og futuristiske lyd, som flyder smukt flyder sammen med melodiøse pop-melodier, som har dannet grobund for de mere end 50 millioner streams de allerede har fået worldwide.

Generator er klar med line-up - få overblikket her!
Generator 2019. Foto: Syddansk Universitet 

Praktisk information

Generator finder i år sted fra d 9.-11. september 2021.
Du kan købe billet til Generator her samt læse mere om kunsterne og programmet på hjemmesiden.

Bag Generator står foreningen We Celebrate Odense, som er stiftet af Studenterhus Odense, Warehouse Festival, Musikhuset Posten og Ungdomshuset.

I samme kategori

Koncerter i Den Fynske Landsby
265812_studenterhus-odense-1
Blomsterfestival i Odense
H.C

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Koncerter i Den Fynske Landsby
Hvor skal man spise i Odense?
Genbrugshallerne-1
wokshopO

Forsiden netop nu

Koncerter i Den Fynske Landsby
265812_studenterhus-odense-1
95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Værtshuse i Odense
Blomsterfestival i Odense
Skibhustrolden
H.C
H.C

Mest læste

Det sker i Odense

Koncerter i Den Fynske Landsby
Blomsterfestival i Odense
H.C
H.C

Mad og drikke

95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Tapas
Caféer Odense - Riceteria by Rice
odense-havn-skumring

Kultur og musik

H.C
odense-havn-skumring
tinderbox 2023
Tinderbox, Odense

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides