Vores anbefaling: 21 steder med lækker takeaway i Odense

Takeaway kan godt være lidt af en jungle, for der findes et hav af restauranter og spisesteder, som tilbyder god takeaway i Odense. Vi har gjort det nemt for dig og samlet 21 af de bedste takeaway-muligheder i Odense. Listen indeholder mad med inspiration fra bl.a. det japanske, amerikanske, indiske og vietnamesiske køkken – så der er noget til enhver smag.

Læs også: 25 spændende restauranter og spisesteder i Odense

Niro Sushi – Odenses nyeste japanske Sushi og Wok restaurant

Når det kommer til at forkæle dine smagsløg, er Niro Sushi den ultimative destination. Uanset om du foretrækker at nyde den fantastiske atmosfære og gæstfrihed på restauranten eller vælger at tage maden med hjem, er Niro Sushi et must-try. De tilbyder en lækker take away-service, og det bedste af det hele er, at de leverer gratis! Så hvorfor vente? Gør dine smagsløg glade med Niro Sushi’s take away!

Bestil Take Away her på Niro Sushi

Niro Sushi. Foto: Niro Sushi

 

 

Frankies Pizza – Odenses nyeste skud på pizzastammen

Frankies Pizza har allerede vundet indpas I København og Aarhus, og i september dette år slog de også dørene op i Odense. Hos Frankies, som er ejet af Madklubben, er der kræset for råvarerne, og de tester løbende nye typer dej og toppings af. Kort sagt er der ingen tvivl om, at den gode smag og kvalitet er i højsædet.

Frankies’ nye lokaler på Vintapperstræde. Foto fra Frankes Pizzas hjemmeside.

Læs mere på Frankies Pizzas hjemmeside.

Wokshop – det bedste fra Thailand

På Wokshops menukort finder du alt fra delevenlige småretter til lækre hovedretter og desserter. Og smagsoplevelserne er der også nok af – du kan blandt andet vælge i mellem lækre curries, fried rice eller nudler og forskellige wokretter.

Foto fra Wokshops Instagram

Du kan bestille levering via Foodora.

Mai’s Wok – en fusion af det vietnamesiske og kinesiske køkken

Peking suppe, nudelsalat, phad thai, andesteg, stegte ris, bao og forårsruller – løber tænderne allerede i vand? Så skal du bestille din næste omgang take away fra Mai’s Wok. Her får du det bedste fra det vietnamesiske og kinesiske køkken med fuld drøn på velsmag.

Læs mere på Mai’s Woks hjemmeside.  

The Pie Project – “Mediterranean Extravaganza”

Hos The Pie Project kan du få tærter til hver en anledning – tærter med kartoffel, med spinat/feta, med kylling/bacon og med bolognese for blot at nævne et udvalg. Og har du en sød tand, kan du sagtens få stillet sukkertrangen også, for The Pie Project tilbyder naturligvis også lækre tærter i kageform.

Foto fra the Pie Projects hjemmeside

Læs mere på The Pie Projects hjemmeside

Classic Curry – det indiske køkken

Classic Curry er, som navnet ganske vist indikerer, et spisested der tilbyder en lang række indiske retter. Det ligger placeret i flere dele af byen, og som oftest er ventetiden ikke særlig lang, når først du ringer og bestiller din mad. Er du vild med butter chicken, er det et must at afprøve retten fra dette take away sted.

Læs mere på Classic Indians hjemmeside.

Wokkabox – thailandsk takeaway

Hvis du er til asiatisk inspireret mad, kan du bestille spændende og velsmagende retter hos Wokkabox – ovenikøbet til overkommelige priser. Wokkabox’ har et varieret menukort med retter der både henvender sig til børn og voksne.

Take away muligheder
Forårsruller fra Wokkabox. Foto fra Wokkabox’ hjemmeside.

Læs mere på Wokkabox’ hjemmeside.

Du kan bestille levering via Foodora.

Me – Mother’s Street Food

Vi bliver i det asiatiske køkken, men denne gang med mad inspireret fra Vietnam. Hos Me – Mother’s Street Food kan du opleve et autentisk vietnamesisk gadekøkken placeret i hjertet af Odense. De laver både banh mi, pho og wontonsuppe, for blot at nævne et udvalg.

Foto fra Me – Mother’s Street Foods Instagram

Læs mere på Me-Mother’s Street Foods hjemmeside.

Rosticceria – italiensk takeaway i Odense

Rosticceria tilbyder et udvalg af italienske retter, heriblandt pizza, pasta, sandwich og antipasti. Hos Rosticceria får du autentisk italiensk takeaway, som får dig til at drømme dig tilbage til en varm sommerdag i Italien.

Take away tips i Odense
Delikatesser fra Rostecceria. Foto fra Visit Odenses hjemmeside.

Læs mere på Rosteccerias hjemmeside.

Mammas – det italienske køkken

Ønsker du flere smagsoplevelser på ægte italiensk manér, skal du bestille mad fra Mammas. Mamma’s har fire forskellige afdelinger i Odense, og tilbyder blandt andet pizza, pasta og italienske anretninger.

Læs mere på Mammas’ hjemmeside.

Du kan bestille levering via Foodora.

Se også vores guide over, hvor du kan købe den bedste pizza i Odense.

Madklubben – moderne mix

Du kender måske Madklubben, og hvis ikke du gør, så er det på tide at få stiftet bekendtskab med dem. Madklubbens menu byder på moderne klassikere, som tager udgangspunkt i sæsonens råvarer. Du kan både nyde deres mad i restaurantens hyggelige omgivelser eller få det leveret lige til døren.

Læs mere på Madklubbens hjemmeside.

Burger Anarchy – det amerikanske køkken

Selvfølgelig kan vi ikke lave en liste over takeaway, uden at nævne byens bedste burgere. Et godt bud er Burger Anarchy, der serverer velsmagende burgere med et twist. Om det er en tungere burger med jordbær, eller den med barbeque dressing og twist af solbær, så kan du være sikker på altid at kunne finde en burger på menukortet, som du ikke har smagt før.

Take away i Odense
Gourmet Burger fra Burger Anarchy, Odense. Foto fra Burger Anarchy’s hjemmeside.

Læs mere på Burger Anarchy’s hjemmeside.

Chicago Burger – Fyens bedste burger

Chigaco Burger er blevet kåret som både Fyens bedste i 2020, og Odenses bedste i 2020 af Opdag Danmark. Udover at du kan få den bedste burger i byen som takeaway, så skal du næsten gøre dig selv den tjeneste at hente din bestilte mad i restauranten. De har nemlig indrettet deres spisesteder med inspiration fra en ægte amerikansk diner – fx sæder af Cadillac biler. Det er absolut en oplevelse værd.

Læs mere på Chicago Burgers hjemmeside.

Burger Shack – den snaskede burger

Det sidste burgersted på listen er Burger Shack. Burger Schack har beliggenhed på Vintapperstræde, hvor de langer lækre flammegrillede bøffer over disken. Burger Shacks menukort har noget til enhver smag, hvad end du er vegetar, veganer eller noget helt andet.

Burger Shack i Odense
Burger fra Burger Shack. Foto fra Burger Shacks Facebook.

Læs mere på Burger Shacks hjemmeside.

Du kan bestille levering via Foodora.

Er du vild med burger? Så læs også vores burgerguide i Odense.

Bluefin – frisklavet sushi

Sushi er et oplagt valg som takeaway, da maden ikke behøver at holde sig varm, og den er nem at fragte. Bluefin er et nævneværdigt spisested, der serverer frisklavet sushi lavet på lækre råvarer. Bluefin ligger placeret i hjertet af Odense.

Læs mere på Bluefins hjemmeside.

Du kan bestille levering via Foodora.

Læs også vores komplette guide over sushi i Odense. 

Bar’sushi

Bar’sushi er en japansk diner, hvor du også har mulighed for at bestille takeaway. Spisestedet er at finde på tre forskellige adresser i byen, og er kendt for at servere sushi af højeste kvalitet.

Bar'Sushi i Odense - take away
Sushi fra Bar’Sushi. Foto fra Bar’Sushis Facebook.

Læs mere på Bar’sushis hjemmeside.

Restaurant Bone’s – det amerikanske køkken

For en gangs skyld kan vi nævne det amerikanske køkken uden at lægge vægt på udvalget af burgere. Restaurant Bone’s er nemlig en dansk familierestaurant, hvor især deres spareribs storhitter. På Bone’s er børn mere end velkomne; det ses på menukortet, som også rummer børnevenlige retter.

Læs mere på Restaurant Bone’s hjemmeside.

Restaurant Flammen – bland-selv takeaway i Odense

Restaurant Flammen er et spisested, der forsøger at skabe en hyggelig stemning for hele familien. Spisestedet tilbyder en grillbuffet med mad til enhver smag. Selvom konceptet på Restaurant Flammen er buffet, kan du stadig bestille takeaway. Eksempelvis kan du bestille bland-selv takeaway, børnemenuer og andre lækre retter.

Take away mad
Udvalg fra grillen, Restaurant Flammen. Foto fra Restaurant Flammens hjemmeside.

Læs mere på Restaurant Flammens hjemmeside.

Gringas – mexicansk takeaway

På Overgade, midt i Odense C, finder du den mexicanske restaurant Gringas. Her kan du få en ægte mexicansk madoplevelse ud af huset. Gringas’ menukort prydes af mexicanske retter som f.eks. nachos, tacos og burritos.

Læs mere på Gringas’ hjemmeside.

The Original Pita – friskbagte pitabrød

Hos The Original Pita får du pitabrød lavet fra bunden med lækker fyld og skønne side orders. Der er både mulighed for at smage pita med oksefilet, lam, kylling, falafler eller halloumi. Derudover kan du også sætte tænderne i lækre salatbowls.

Læs mere på The Original Pitas hjemmeside.

Take away Odense
Foto: Dagens Menu

Paprika – smagfuld indisk mad

Restaurant Paprika er en af de ældste – og faktisk den første indiske restaurant i Odense. De tilbyder gastronomiske oplevelser fra det traditionelle indiske køkken med fokus på god smag og gode råvarer. Menukortet består b.la. af klassiske indiske retter som Chicken Tikka Masala og Butter Chicken.

Læs mere på Restaurant Paprikas hjemmeside.

Midas Fried Chicken

Midas Fried Chicken laver fried chicken i alle afskygninger. Hos dem kan du både bestille brugers, wraps, baguettes og menuer – alt med det til fælles, at den friterede kylling er omdrejningspunktet for måltidet.

Læs mere på Midas Fried Chickens hjemmeside.

I samme kategori

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Drinks-i-Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Hvor skal man spise i Odense?
juni Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
grand

Forsiden netop nu

restaurant grønttorvet
juni Odense
Niro Sushi
Tinderbox, Odense
1-EAL8Tg-1
Shopping i Odense
Sportsbarer i Odense
Drinks-i-Odense

Mest læste

Det sker i Odense

juni Odense
1-EAL8Tg-1
Påskeferie i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Mad og drikke

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Drinks-i-Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Kultur og musik

Tinderbox, Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides