Take away i Odense kan godt være en jungle, for deres findes nemlig et hav af spisesteder i byen.

Bestiller du ofte pizza hos det lokale pizzeria, når du beslutter dig for at købe take away, og søger du inspiration til spændende take away steder i Odense?

Så læs med her, hvor vi giver vores bud på nogle af byens bedste take away steder. Listen indeholder mad med inspiration fra bl.a. det japanske, amerikanske, indiske og vietnamesiske køkken – det er mad for enhver smag.

Læs også: vores guide til babyvenlige caféer og spisesteder i Odense

Classic Curry – Det indiske køkken

Classic Curry er, som navnet ganske vidst afslører, et spisested der tilbyder en lang række indiske retter. Det ligger placeret i flere dele af byen, og som oftest er ventetiden ikke særlig lang, når først du ringer og bestiller din mad. Er du vild med butter chicken, er det et must at afprøve retten fra dette take away sted.

Læs mere på Classic Indians hjemmeside

Soup Stone Café – Sundere take away sted i Odense

Er der noget bedre end at slutte dagen af med en omgang suppe? Soup Stone Café byder både på en række forskellige supper, sandwiches og salater. Det er et sundere alternativ til mange andre spisesteder i byen, og de har også et udvalg af veganske og vegetariske retter.

Soup Stones "Famous Chicken Curry". Foto fra Soup Stones Facebook.

Læs mere på Soup Stone Cafés hjemmeside

Wokkabox – Thailandsk take away

Hvis du er til asiatisk inspireret mad, kan du bestille spændende og velsmagende retter hos Wokkabox – ovenikøbet til overkommelige priser. Spisestedet byder på retter til både voksne og børn, og dertil også hvis du er til det mere spicy af slagsen.

Take away muligheder
Forårsruller fra Wokkabox. Foto fra Wokkabox' hjemmeside.

Læs mere på Wokkabox' hjemmeside

Me – Mother’s Street Food

Vi bliver i det asiatiske køkken, men denne gang med mad inspireret fra Vietnam. Hos Me – Mother’s Street Food kan du opleve et autentisk vietnamesisk gadekøkken, som er beliggende i hjertet af Odense. Spidstedet tilbyder både frokost og aftensmad, og er ligeledes et sundt og hurtigere alternativ til øvrige spisesteder i Odense.

Læs mere på Me-Mother's Street Foods hjemmeside

Rosticceria – Italiensk take away sted i Odense

Rosticceria er et ægte italiensk koncept med en lang række lækre specialiteter. De tilbyder både sandwich, pasta og pizza som take away. Fordelen ved Rosticceria er, at de i løbet af årene har udvidet med flere afdelinger i byen, og ligger repræsenteret hele fire forskellige steder, hvilket gør stedet nemt at finde.

Take away tips i Odense
Delikatesser fra Rostecceria. Foto fra Visit Odenses hjemmeside.

Læs mere på Rosteccerias hjemmeside

Mammas – Det italienske køkken

Ønsker du flere smagsoplevelser på ægte italiensk manér, skal du bestille mad fra Mammas. De tilbyder også mad lavet med italiensk kærlighed. Hvis du vil bestille maden som take away, skal du ikke køre så langt, da Mammas er beliggende tre steder i Odense.

Læs mere på Mammas' hjemmeside

Se også vores guide over, hvor du kan købe den bedste pizza i Odense.

Burger Anarchy – Det amerikanske køkken

Selvfølgelig kan vi ikke lave en liste over take away, uden at nævne byens bedste burgere. Et godt bud er Burger Anarchy, der serverer velsmagende burgere med et twist. Om det er en tungere burger med jordbær, eller den slags med barbeque dressing, der har smag af solbær, så kan du være sikker på altid at kunne finde en burger på menukortet, som du ikke har smagt før.

Take away i Odense
Gourmet Burger fra Burger Anarchy, Odense. Foto fra Burger Anarchy's hjemmeside.

Læs mere på Burger Anarchy's hjemmeside

Chicago Burger – Fyens bedste

Chigaco Burger er blevet kåret som både Fyens bedste i 2020, og Odense bedste i 2020 af Opdag Danmark. Udover at du kan få den bedste burger i byen som take away, så skal du næsten gøre dig selv den tjeneste at hente din bestilte mad i restauranten. De har nemlig indrettet deres spisesteder med inspiration fra en ægte amerikansk diner. Det er absolut en oplevelse værd.

Læs mere på Chicago Burgers hjemmeside

Burger Shack – Den snaskede burger

Det sidste burgersted, som vil blive nævn på denne liste, er Burger Shack. Her kan du bestille en lækker snasket burger, som ovenikøbet er brændemærket på bollen med spisestedets eget logo og navn. Går du op i økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd, eller ønsker du en vegansk burger, så har de helt sikkert et menukort, der kan tilfredsstille dine ønsker. Derudover har spisestedet vundet flere priser for deres burgere, og de kan endda købes til fair priser.

Læs mere på Burger Shacks hjemmeside

Er du vild med burger? Så læs vores burgerguide i Odense

Bluefin – God og nem take away i Odense

Sushi er også et oplagt valg som take away, især fordi maden ikke behøver at holde sig varm som så meget andet, og så er det nemt at fragte, hvis du vælger selv at afhente din mad. Bluefin er et nævneværdigt spisested, der serverer frisklavet sushi lavet på lækre råvarer. Det ligger placeret i hjertet af Odense.

Læs mere på Bluefins hjemmeside

Bar’sushi – Det japanske køkken med gratis levering

Bar’sushi er en japansk diner, hvor du også har mulighed for at bestille take away. Spisestedet er at finde på tre forskellige adresser i byen, og er kendt for at servere sushi af højeste kvalitet.

Take away tips i Odense
Tuntatar fra Bar'sushi. Foto fra Bar'sushis Instagram.

Læs mere på Bar'sushis hjemmeside

Restaurant Bone’s – Det amerikanske køkken ud-af-huset

For en gangs skyld kan vi nævne det amerikanske køkken uden at lægge vægt på udvalget af burgere. Restaurant Bone’s er nemlig en dansk familierestaurant, hvor man ikke er i tvivl om, at børn i særdeleshed er velkomne. Her kan man få et stort udvalg af børnevenlige retter, og husk ikke at gå glip af deres lækre spareribs og salater.

Læs mere på Restaurant Bone's hjemmeside

Restaurant Flammen – Bland-selv take away i Odense

Restaurant Flammen er et spisested, der forsøger at skabe en hyggelig stemning for hele familien. Spisestedet tilbyder en grill buffet med mad til enhver smag. På trods af at konceptet på Restaurant Flammen er buffet, kan du stadig bestille take away. Eksempelvis kan du bestille bland-selv take away, børnemenuer og andre lækre retter.

Take away mad
Udvalg fra grillen, Restaurant Flammen. Foto fra Restaurant Flammens hjemmeside.

Læs mere på Restaurant Flammens hjemmeside