Privatlivspolitik
For børn

Vores guide til sommerferieaktiviteter for børn i Odense

Snart er sommerferien over os, og det betyder mange ugers ferie sammen med familien. Vi har i denne guide lavet et overblik over aktiviteter henover sommeren i Odense for de mindste. Der...

Oplev udfordrende og sjove løb i Odense - få et overblik lige her!

Mød skuespillerne i den nye Buster Oregon Mortensen film

Legepladser i Odense centrum

Vores guide til en aktiv ferie i Odense

H.C. Andersen Festivals programmet er klar - her er hvad du kan glæde dig til!

Ud i den odenseanske natur - her finder du shelters

Udendørstræning i Odense

Gåruter i Odense

Hvad kan vi lave med børnene i Odense? Her giver vi ideer til aktiviteter for børnefamilien til weekenden eller ferien, samt guides til børnevenlige oplevelser i Odense.

-||-

Oplevelser for børn

Odense er en børnevenlig by - den er indrettet i børnehøjde og tilbyder masser af oplevelser for alle aldre. Det kan være uoverskueligt at planlægge aktiviteter i en travl hverdag. Vi samler de bedste aktiviteter her, så I bare skal fokusere på at hygge jer sammen. Vi prøver således at gøre det nemmere for jer at finde inspiration til skolernes ferie; Vinterferie, påskeferie, sommerferie, efterårsferie mm.

Aktiviteter for børn

Odense har massere af aktiviteter for børn. Havnegoplerne på Odense Havn er et godt eksempel på børnevenlig infrastruktur, da de danner rammerne om en interaktiv legeplads. Når der skal planlægges aktiviteter, er det heller ikke irellevant at kende, de steder der tilbyder rabat eller fri entre til børn. Odense byder på mange udendørs aktiviteter til børn i form af legepladser og parker. Men hvis I synes det er for koldt til en tur på legepladsen, så frygt ej. Odense har også massere indendørsaktiviteter. For eksempel kan man tage inden for i Jumping Fun.

Ferie med børn

Odense er et oplagt sted at holde ferie, hvis man af den ene eller anden grund ikke kan komme afsted til udlandet. Selvom det kan lyde ubegribeligt, har byen masser aktiviteter for hele familien. Så hvad enten I er til en hyggelig dag med brætspil på Pappas Papbar eller til actionfyldt dag med Laser Hero i Bowl'n'Fun, så prøver vi at komme med guides, som kan give inspiration til ferien.