Pizza på menuen: Guide til 10 sprøde pizzarestauranter i Odense

Skal familiens fredag gøres lidt hyggeligere? Skal tømmermændene plejes på en søndag? Eller skal aftensmaden bare gøres en smule mere spændende i løbet af ugen? Så er pizza svaret! Om du er til den klassisk italienske, en traditionel deep pan eller en anderledes pizza-oplevelse, så har Odense det hele på menuen. Vi har samlet en guide over 10 skønne pizza-oplevelser i byen.

Skal der noget andet end pizza på menuen? Så læs vores guide til de mange lækre burgerrestauranter i Odense.

Papa Cucina – en ægte italiensk oplevelse

Med hele to placeringer i Odense midtby er det nemt at få fat på den lækre pizza, som de serverer hos Papa Cucina. Der er et stort udvalg af klassiske italienske pizzaer på menukortet – og er det blot den lille sult, der skal stilles, kan du også nøjes med at købe et slice til 35 kr.

Selvom det er deres pizza, som Papa Cucina er kendt for i Odense, så er det også muligt at bestille italienske pastaretter, varme sandwich, salat og pommes frites. Tag et smut forbi restauranten, og prøv ægte italiensk pizza.

Adresser:
Vestergade 96A, 5000 Odense C.
Kongensgade 59, 5000 Odense C.

Udbringning: Ja! Levering via Foodora.

Foto: Papa Cucina
Foto: Papa Cucina

Emil’s Hot House – traditionel deep pan i Odense

Skal du prøve noget helt andet end den klassisk tynde pizza fra Italien, så skal du besøge Emil’s Hot House. Her er de udelukkende kendt for at serverer den helt ægte deep pan-pizza, som traditionelt bliver bagt i en pande, for at opnå de høje kanter.

Det er netop, hvad der kendetegner Emil’s Hot House. Tyk deep pan-bund, sprød kant og plads til masser af fyld. Det er muligt at vælge imellem to størrelser, så man skal altså ikke være bange for at gå sulten derfra. Smut forbi det lille pizzasted i gågaden eller bestil på Foodora. 

Adresse: Vestergade 89, 5000 Odense C.

Pinsame – en romansk delikatesse

Det er naturligvis ikke helt korrekt at kalde den romanske pinsa for en pizza. Men alligevel tillader vi os at have den hyggelige restaurant Pinsame med på listen. De serverer nemlig et lille – men ganske veludført – udvalg af pinsa.

Den romanske delikatesse serveres på et firkantet træbræt, og er lige så lækker som en italiensk pizza. Som noget anderledes serveres der også dessertudgaver af pinsa hos Pinsame: Prøv for eksempel en pinsa med nutella og jordbær.

Adresse: Åløkke Allé 40, 5000 Odense C.

Foto: Pinsame Facebook
Foto: Pinsame Facebook

Al Buon Cibo – når Napoli kommer til Odense

Hos Al Buon Cibo får du en ægte italiensk oplevelse. Kvaliteten er i højsædet i Francescos Pizzeria, hvor de med 30 års erfaring serverer de lækreste napolitanske pizzaer.

Skal du forkæles til den næste fødselsdag, familiemiddag eller til en anden særlig begivenhed? Så er det også muligt at bestille lækker tapas og en sammensat familiemiddag hos Al Buon Cibo, ligesom de har et stort udvalg af forretter, tapas og desserter til gode priser.

Adresse: Skibhusvej 150, 5000 Odense C.

Rosticceria Odense – pizzeriaer i hele Odense

Fra Rosticceria kan du få pizza som take away flere steder i Odense. Med hele tre steder i bybilledet, skal du ikke langt for at få fat på en pizza fra Rosticceria.

Med italienske specialiteter i højsædet er det nok ikke overraskende, at du får en god italiensk pizza herfra. Den bedste bund laves efter sigende på mel af allerhøjeste kvalitet, og det er præcis hvad Rosticceria garanterer. Udover deres mange pizzaer er der også italiensk pasta og antipasti på menuen.

Adresser:
Hjallesevej 77, 5230 Odense M.
Skibhusvej 140, 5000 Odense C.
Rugårdsvej 234, 5210 Odense NV.

Foto: Restaurant Mona Lisa Facebook
Foto: Restaurant Mona Lisa Facebook

Restaurant Mona Lisa – søster-pizzeria til Rosticceria

Det italienske eventyr, der også har skabt Rosticceria, startede faktisk med denne perle. I hjertet af Odense byder Restaurant Mona Lisa også på italienske specialiteter, god kvalitet og originale opskrifter. Nyd din pizza i restauranten, eller snup den med som take away.

Adresse: Brandts Passage 9-11, 5000 Odense C.

Mamma’s Pizzeria – en Odense-klassiker

Mamma’s Pizzeria er endnu et spændende bud på italiensk pizza i Odense. Her bruger de nøje udvalgte råvarer til at tilberede klassiske italienske opskrifter. Både deres pizza og pasta er enormt populære i Odense, og har du ikke været forbi endnu, så er det klart et besøg værd.

Hos restauranten i centrum har Mamma’s både et pizzaria og en specialitetsafdeling i centrum, hvor du kan købe delikatesser og italienske snacks med hjem. Bestiller du fra en af de andre lokationer i byen, kan du selvfølgelig forvente præcis den samme kvalitet og råvareudvælgelse.

Adresser:
Klaregade 4 og 6, Odense C.
Hjallesevej 28, 5000 Odense C.
Dalumvej 35A, 5250 Odense SV.

Foto: Mammas Pizzaria Facebook
Foto: Mammas Pizzaria Facebook

Marcantionio Trattoria Pizzeria – den traditionelle italienske pizza

Marcantionio kan du opleve den traditionelle italienske smagsoplevelse. Her får du ikke bare prisbelønnet pizza – du vil også opleve et rustikt køkken og italienske madtraditioner, der er inspireret af barndomshjemmet i Rom.

I Italien betyder trattoria et mindre formelt spisested end en restaurant, og det er netop det, du kan forvente af Marcantonio. Du finder restauranten i hjertet af Odense, hvor du kan nyde en ægte italiensk oplevelse. De har også et sted i Hunderup, hvor du kan hente take away.

Adresse: Vintapperstræde 8, 5000 Odense C.
Take away: Læssøegade 180, 5230 Odense M.

Restaurant UBN – en pizzaoplevelse ud over det sædvanlige

I en sammensmeltning af café, restaurant og bar i flere etager byder Restaurant UBN i Odense på gode oplevelser. Senest med tilføjelsen af en håndbygget ægte italiensk pizzaovn, der endda fyres med brænde, tilbyder de også sprøde stenovnsbagte pizzaer.

Det er ikke nyt for spisestedet at lave international mad, men det er altid med fokus på den danske sæson og danske råvarer. Du kan prøve UBN’s italienske/danske pizzaer i restauranten og som take away. For fodboldfans er der også to favoritpizzaer udviklet af OB’s Mikkel Hyllegaard & Jeppe Tverskov.

Adresse: Asylgade 3, 5000 Odense C.

Foto: UBN Facebook
Foto: UBN Facebook

La Piazetta – oplev et autentisk pizzeria i Odense

Hos La Piazetta får du autentiske smagsoplevelser, som tager dig med på en rejse til Italien. Med italienske opskrifter og en italiener i køkkenet kan du forvente en klassisk pizza, som øjeblikkeligt sender dig til syden.

La Piazetta er pizzaspecialister, men de serverer også italiensk tapas, antipasti og lækre desserter, som er inspireret af deres Toscanske rødder.

Adresse: Vindegade 88, 5000 Odense C.

I samme kategori

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Sportsbarer i Odense
Drinks-i-Odense

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Hvor skal man spise i Odense?
juni Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Genbrugshallerne-1

Forsiden netop nu

restaurant grønttorvet
juni Odense
Niro Sushi
Tinderbox, Odense
1-EAL8Tg-1
Shopping i Odense
Sportsbarer i Odense
Drinks-i-Odense

Mest læste

Det sker i Odense

juni Odense
1-EAL8Tg-1
Påskeferie i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Mad og drikke

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Drinks-i-Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Kultur og musik

Tinderbox, Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides