Er du til den enkle, tykke, olierede eller sprøde pizza? Odense har det hele på menuen, og vi har samlet en guide til din bedste pizza-oplevelse i byen. Måske skal du på pizza-crawl herefter, men for nu inviterer vi dig til at tage med på vores vores guide over den bedste pizza i Odense - måske du opdager en ny favorit!

Læs også vores burgerguide hvis du leder efter de bedste burgersteder i Odense, eller vores guide til take away i Odense.

Pizza

Rosticceria Odense - med flere pizzeriaer i Odense

Fra Rosticceria kan du få pizza som take away flere steder i Odense. Den bedste bund laves efter sigende på mel af aller højeste kvalitet, og det er præcis hvad Rosticceria garanterer. Med italienske specialiteter i højsædet er det nok ikke overraskende, at du får en god italiensk pizza her fra.

Adresser:
Hjallesevej 77, 5230 Odense M.
Skibhusvej 140, 5000 Odense C.
Rugårdsvej 234, 5210 Odense NV.
Læs mere på Rosticcerias hjemmeside.

Restaurant Mona Lisa - søster-pizzeria til Rosticceria

Det italienske eventyr, der også har skabt Rosticceria, startede faktisk med denne perle. I hjertet af Odense byder Restaurant Mona Lisa netop også på italienske specialiteter, god kvalitet og originale opskrifter. Nyd din pizza i restauranten eller snup den med som take away.

Adresse: Brandts Passage 9-11, 5000 Odense C.
Læs mere på Restaurant Mona Lisas hjemmeside.

Marcantionio Trattoria Pizzeria - den traditionelle italienske pizza

På Marcantionio kan du opleve den traditionelle italienske smagsoplevelse. Her får du ikke bare prisbelønnet pizza, du vil også opleve et rustikt køkken og italienske madtraditioner, der er inspireret af barndomshjemmet i Rom.

I Italien betyder trattoria et mindre formelt spisested end en restaurant, og det er netop det, du kan forvente af Marcantonio. I Odense centrum kan det ægte Italien indtages i restauranten, og fra både restauranten og pizzeriaet, der ligger i Hunderup, kan du hente take away.

Adresse: Vintapperstræde 8, 5000 Odense C.
Take away: Læssøegade 180, 5230 Odense M.
Læs mere på Marcantionios hjemmeside.

La Piazetta - oplev et autentisk pizzeria

Her får du autentiske smagsoplevelser, der tager dig med på en rejse til Italien. Med italienske opskrifter, og en italiener i køkkenet, kan du forvente en ægte italiensk pizza. La Piazetta er både pizza specialist og leverer italiensk spise inspireret af Toscanske rødder.

Adresse: Vindegade 88, 5000 Odense C.
Læs mere på La Piazettas hjemmeside.

Mamma's Odense - en af de mest kendte

Er du til den mere olierede slags, er Mamma's endnu et spændende bud på italiensk pizza i Odense. Her bruger de nøje udvalgte råvarer til at tilberede klassiske, italienske opskrifter. Mamma's består af både et pizzaria og en specialitets afdeling i centrum. Når du bestiller fra en af de andre lokationer, rundt i byen, kan du selvfølgelig også forvente den samme kvalitet og råvareudvælgelse.

Adresser:
Klaregade 4 og 6, Odense C.
Hjallesevej 28, 5000 Odense C
Dalumvej 35A, 5250 Odense SV
Læs mere på Mamma's hjemmeside.

UBN One - den italiensk/danske pizza

I en sammensmeltning af café, restaurant og bar i flere etager, byder UBN One i Odense på gode oplevelser. Senest, med tilføjelsen af en håndbygget ægte italiensk pizzaovn, der endda fyres med brænde, tilbyder de også sprøde pizza. Det er ikke nyt for spisestedet at lave international mad, men det er altid med fokus på den danske sæson og danske råvarer. Du kan prøve UBN Ones italiensk/danske pizza i restauranten og som take away.

Pizza i Odense
Pizza fra UBN One. Foto fra UBN Ones Facebook.

Adresse: Asylgade 3, 5000 Odense C.
Læs mere på UBN Ones hjemmeside - under take away.

Savner du traditionelle danske retter, så læs vores guide til stegt flæsk i Odense.