Sommeren og solen endelig kommet til Odense, og det betyder at det nu også er blevet vejr og tid til at spille beachvolley. Dette er en skøn sport hvor du får brugt benmusklerne og samtidig har mulighed for at nyde vejret. Vi har været rundt i Odense for at finde en masse beachvolleybaner som det er gratis at benytte – det eneste du selv skal medbringe er solcreme, kolde forfriskninger, venner og familie samt en bold. Sidstnævnte er meget vigtig da ingen af banerne tilbyder lån af bolde. God fornøjelse!

Du kan også læse om byens baskeballbaner lige her hvis du ikke ønsker at hoppe rundt i sandet.

Byens Ø

Blandt træningsmuligheder, fodboldgolf og minigolf ligger der to gode beachvolleybaner. De er lidt mindre end de normale baner er – dette gør også at det er muligt at spille to mod to hvis man ikke er så mange. Banen er til fri afbenyttelse.

Beachvolleybaner i Odense
En af de to beachvolleybaner på Byens Ø. Foto: Odense Kommune

Syddansk Universitet

Ved Syddansk Universitet er der i alt tre beachvolleybaner som er til fri afbenyttelse – dog har Syddansk Universitet brugsret. Banerne findes ved stien som fører til fodboldbanerne.

Sanderum Beach Arena

Den 16. juni 2018 blev Sanderum Beach Arena indført. Dette er en bane for alle som har lyst til at være aktive og have det sjovt på samme tid. Banen er egnet til beachvolley, beachhåndbold eller beachfodbold.

Højby

I Højby omkring skolen og hallen findes der to permanente beachvolleybaner som der er til fri afbenyttelse. Højby Skole og Højby S&G har brugsret. På disse baner er det tillige også muligt at spille strandhåndbold.

Beachvolleybaner i Odense
Beachvolleybanerne i Højby. Foto: Odense Kommune

Hjallese Hallen

Ved Hjallese Hallen er der hele tre baner til fri afbenyttelse. Dette sted er optimalt til store grupper som kan spille turneringer på de forskellige baner.

Dalumhallen

Ved Dalumhallen findes der seks permanente baner hvor man kan spille beachvolley. Banerne skal bookes gennem Odense Beachvolley Klub.

Ejby Skole

Her findes der en bane til fri afbenyttelse. Ejby Skole har brugsret såfremt de skal bruge banen i forbindelse med undervisning eller lignende aktiviteter.

Næsby Hallen

Ved Næsby hallen er der en enkelt beachvolleybane til fri afbenyttelse.

Blæsenborg Anlæg

Østerbro har fået tre lommeparker som kan benyttes af alle. Nord og vest for Blæsenberg Parken er der blandt andet en beachvollybane man kan låne. Ønsker man at være i området ved Blæsenborg Anlæg skal man søge om det her.

Beachvolleybaner i Odense
Beachvolleybanen i Blæsenborg Anlæg. Foto: Odense Kommune

Odense Friluftsbad

Ved Odense Friluftsbad ligger der to beachvolleybaner som er til fri afbenyttelse indenfor friluftsbadets åbningstider. Det optimale vil være at slutte kampen af med et dyp i friluftsbadet.

Marienlyst Centeret

Her finder du fire permanente baner til fri afbenyttelse. Marielyst Centeret har dog brugsret.

Odense Beachvolleyklub

Denne klub er for dig ønsker at lære eller blive bedre til volleyball – herunder også beachvolley. De har seks udendørsbaner i Dalum samt tre indendørsbaner på Klokkestøbervej. Du kan læse mere om Odense Beachvolleyklub her.