Udendørstræning i Odense

Har du svært ved at holde motivationen oppe med hjemmetræning, lange gåture eller den samme løberute uge efter uge? I store dele af det seneste år har fitnesscentrene været lukket ned og vi har alle været tvunget til at finde på alternativer til træning. Solen begynder at titte frem, foråret er på vej, og i den forbindelse har vi udarbejdet denne liste med udendørstræning i Odense til dig.

Er udendørs fitness ikke noget for dig? Så kan vi måske inspirere dig til at spille golf efter du har læst vores guide her.

Fitnessplads ved Hollufgård – mulighed for træning i naturen

Ved Hollufgård er der mulighed for selvtræning, hvor du bruger egen kropsvægt. Der er opsat organiske ”maskiner” som du kan bruge i din træning og derved lave forskellige øvelser. Et stort plus ved denne træningsstation er, at det foregår ude i en skov i den friske luft.

Udendørstræning ved Hollufgård
Udendørstræning ved Hollufgård. Foto: Odenserundt.dk

Fitnessplads ved Skovsøen – udendørsfitness for alle aldre

Ved Skovsøen er der opsat en række motionsredskaber som du kan bruge som supplering i din træning. Her er det muligt at træne med egen kropsvægt med fokus på styrke, balance og smidighed. Der er muligheder for både børn og voksne.

Ved Munke Mose, Påskestræde, i Skt. Jørgens Engen, ved Odense Isstadion og ved Odense Gymnastikforening er der opsat lignende fitnesspladser. Der er forskellige muligheder ved de respektive pladser, og der er mulighed for at få inspiration til træning via opsatte tavler med træningsforsalg.

Udendørstræning ved Skovsøen
Udendørstræning ved Skovsøen. Foto: Odenserundt.dk

Byens Ø – et hav af træningsmuligheder

I takt med at Byens Ø er blevet mere og mere populær, giver det selvfølgelig rigtig god mening også at opsætte træningsmuligheder her. På spidsen af Byens Ø findes der street fitness, hvor der er opstillet skilte med forslag til øvelser, så man ikke står helt på egen hånd. Derudover er det muligt at træne på et mindre crossfit område bag FAF-bygningen. Her er det egen kropsvægt der er i fokus. Du kan passende udfordre dig selv, og bruge de forskellige stænger/bars der er ophængt derude.

Udendørstræning Byens Ø
Udendørstræning på Byens Ø. Foto: Odenserundt.dk

SDU Atletikstadion – innovativ atletik og bevægelsesstation

Selvom det er over fem år siden at SDU atletikstation vandt titlen som verdens bedste idrætsanlæg er det stadig et besøg værd. Med udgangspunkt i atletikkens grundprincipper løb, kast og spring er der etableret mange muligheder for træning: der er forskellige løbeunderlag, forhindringer, parkourelementer, udstyr til styrketræning og kunstige bakker man kan løbetræne på.

Udendørstræning SDU Atletikstadion
Udendørstræning ved SDU Atletikstadion. Foto: Odenserundt.dk

Stige Ø – en forhindringsbane i dejlig natur

Blandt smuk natur og rolige omgivelser er der på Stige Ø anlagt en forhindringsbane med 16 forskellige øvelser, som er værd at teste af hvis du søger ny træningsinspiration. Forhindringsbanen består blandt andet af battle ropes, nedgravede dæk, zigzag løb og armstem. Hvis du ønsker at besøge forhindringsbanen kan du med fordel, forinden besøget, se en video af banen her.

Forhindringsbane Stige Ø
Forhindringsbane på Stige Ø. Foto: Odenserundt.dk

Bolbro – bevægelsespark for større børn og voksne

Nær Bolbro Hallen er der opsat en bevægelsespark for større børn og voksne, og den byder på redskaber til leg og bevægelse. Klatretårn, crossfitredskaber, tarzanbane og skaterrampe er nogle af de ting, der kan bruges i træningen her.

Udendørstræning Bolbro Bevægelsespark
Bolbro Bevægelsespark. Foto: Odenserundt.dk

I samme kategori

95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
odense-havn-skumring
Burger-Anarchy-2
Sportsbarer i Odense

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Hvor skal man spise i Odense?
Koncerter i Den Fynske Landsby
wokshopO
Genbrugshallerne-1

Forsiden netop nu

Koncerter i Den Fynske Landsby
265812_studenterhus-odense-1
95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Værtshuse i Odense
Blomsterfestival i Odense
Skibhustrolden
H.C
H.C

Mest læste

Det sker i Odense

Koncerter i Den Fynske Landsby
Blomsterfestival i Odense
H.C
H.C

Mad og drikke

95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Tapas
Caféer Odense - Riceteria by Rice
odense-havn-skumring

Kultur og musik

H.C
odense-havn-skumring
tinderbox 2023
Tinderbox, Odense

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides