Pizza på menuen: Guide til 20 sprøde pizzarestauranter i Odense

Skal familiens fredag gøres lidt mere hyggelig? Skal tømmermændene plejes på en søndag? Eller skal aftensmaden bare gøres en smule mere spændende i løbet af ugen? Så er pizza svaret! Om du er til den klassiske italienske, en traditionel deep pan eller en anderledes pizza-oplevelse, så har Odense det hele på menuen. Vi har samlet en guide over 10 skønne pizza-oplevelser i byen.

Skal der noget andet end pizza på menuen? Så læs vores guide til de mange lækre burgerrestauranter i Odense.

1. Papa Cucina – en ægte italiensk oplevelse

Foto: papa cocina.

Med hele to placeringer i Odense midtby er det nemt at få fat på den lækre pizza, som de serverer hos Papa Cucina. Der er et stort udvalg af klassiske italienske pizzaer på menukortet – og er det blot den lille sult, der skal stilles, kan du også nøjes med at købe et slice til 35 kr.

Selvom det er deres pizza, som Papa Cucina er kendt for i Odense, så er det også muligt at bestille italienske pastaretter, varme sandwich, salat og pommes frites. Tag et smut forbi restauranten, og prøv ægte italiensk pizza.

Du kan besøge deres hjemmeside her. 

Adresser:
Vestergade 96A, 5000 Odense C.
Kongensgade 59, 5000 Odense C.

Udbringning: Ja! Levering via Foodora

2.Monte Carlo pizzaria- Pizza & Grill i Odense

Foto: MonteCarlo.

I søndergade får du dig en unik pizza-oplevelse hos Monte Carlo. De tilbyder alternative lækre pizzaer, bagt på tynde bunde – præcis som i italien. Prøv deres `Odense pizza`med tomatsauce, ost, skinke, cocktailpølser, asparges, ananas og oregano.

Hos Monte Carlo får du en bred vifte af muligheder, når du skal bestille pizza til familien. Hvis alle ikke er til pizza, er der nemlig mulighed for også at bestille: salat, pita, sandwich, durum, burger, grillmad eller indbagt.

Se mere på deres hjemmeside her. 

Adresse: Søndergade 38, 5000 Odense

Udbringning: Ja! Levering via Foodora

3. La piazzetta Carlo Andrea Giorgetti

Foto: La piazzetta Carlo Andrea Giorgetti.

Hos La Piazzetta Carlo Andrea Giorgetti, får du intimitet og hygge i deres lille hyggelige restaurant. Vælg mellem forskellige italienske pizzaer, elller snup en pastaret toppet med mozeralla.

Tjek menukortet ud her. 

Adresse: Vindegade 88, 5000 Odense.

Udbringning: Ja! Levering via Foodora. 

4. Mamma Mia Pizza – Klassisk pizza

Foto: Mamma Mia.

Har du lyst til en god slasket pizza på italienske manerer? Så er Mamma Mia pizza lige stedet for dig. Vælg mellem deres 84 forskellige smagfulde pizzaer. Prøv deres Mamma Mia pizza som er med Tomat, ost, skinke, pepperoni, pølser, kebab, oksekød. De har også pizza med bearnaisesauce som er klart anbefalingsværdigt.

Se deres hjemmeside her. 

Adresse: 142 D, Søndre Blvd., 5000 Odense.

Udbringning: Ja! Levering via Foodora. 

5. Pinsame – en romansk delikatesse

Foto: Pinsame – en romansk delikatesse.

Det er naturligvis ikke helt korrekt at kalde den romanske pinsa for en pizza. Men alligevel tillader vi os at have den hyggelige restaurant Pinsame med på listen. De serverer nemlig et lille – men ganske veludført – udvalg af pinsa.

Den romanske delikatesse serveres på et firkantet træbræt, og er lige så lækker som en italiensk pizza. Som noget anderledes serveres der også dessertudgaver af pinsa hos Pinsame: Prøv for eksempel en pinsa med nutella og jordbær.

Hjemmesiden finder du her. 

Adresse: Åløkke Allé 40, 5000 Odense C.

6. Vesterbro Pizzaria og Grill

Foto: Vesterbro Pizza og Grill.

På Vesterbros Pizzaria kan du sætte tænderne i de lækreste pizzaer i høj kvalitet. De serverer alle klassiskkerne såsom salatpizza, kartoffelpizza og den gode peperoni. Vesterbro Pizza er helt perfekt til dig, der har lyst til nem og lækker aftensmad.

Hjemmesiden finder du her. 

Adresse: Vesterbro 116, 5000 Odense.

Udbringning: Ja! Levering via Foodora. 

7. Al Buon Cibo – når Napoli kommer til Odense

Foto:Al Buon Cibo

Hos Al Buon Cibo får du en ægte italiensk oplevelse. Kvaliteten er i højsædet i Francescos Pizzeria, hvor de med 30 års erfaring serverer de lækreste napolitanske pizzaer.

Skal du forkæles til den næste fødselsdag, familiemiddag eller til en anden særlig begivenhed? Så er det også muligt at bestille lækker tapas og en sammensat familiemiddag hos Al Buon Cibo, ligesom de har et stort udvalg af forretter, tapas og desserter til gode priser.

Se mere på hjemmesiden her. 

Adresse: Skibhusvej 150, 5000 Odense C.

8. Pizza-Pizza – velkommen til italien

Pizza-Pizza

Pizza-Pizza gør en dyd ud af at lave lækre italiensk inspirerede pizzaer. Du finder dem både beliggende i Rosengårdscentret – til når du bliver sulten på din shoppingtur, og i centrum af Odense by på Nørregade. Udover sprøde pizzaer, har de også et stort udvalg af andre retter. Kunne det fristes med en gang Nachos? Eller er du mere til en frisk pastaret? Lige i Italiens ånd.

Se deres menukort her.

Adresser:

Rosengårdcentret 137, Ørbækvej 75, 5220 Odense

Nørregade 16, Odense C

Se deres hjemmeside her. 

 

9. Rosticceria Odense – pizzeriaer i hele Odense

Foto: Rosticceria

Fra Rosticceria kan du få pizza som take away flere steder i Odense. Med hele tre steder i bybilledet, skal du ikke langt for at få fat på en pizza fra Rosticceria.

Med italienske specialiteter i højsædet er det nok ikke overraskende, at du får en god italiensk pizza herfra. Den bedste bund laves efter sigende på mel af allerhøjeste kvalitet, og det er præcis hvad Rosticceria garanterer. Udover deres mange pizzaer er der også italiensk pasta og antipasti på menuen.

Tjek hjemmesiden ud her. 

Adresser:
Hjallesevej 77, 5230 Odense M.
Skibhusvej 140, 5000 Odense C.
Rugårdsvej 234, 5210 Odense NV.

10. Restaurant Mona Lisa – søster-pizzeria til Rosticceria

Foto: Restaurant Mona Lisa Facebook
Foto: Restaurant Mona Lisa Facebook

Det italienske eventyr, der også har skabt Rosticceria, startede faktisk med denne perle. I hjertet af Odense byder Restaurant Mona Lisa også på italienske specialiteter, god kvalitet og originale opskrifter. Nyd din pizza i restauranten, eller snup den med som take away.Adresse: Brandts Passage 9-11, 5000 Odense C.

11. Pizzaria villa paradiso

Foto: Pizzaria villa paradiso.

Tag venner eller familie ud og få et strejf af italien og dens berømte pizzaer. Pizzaria Villa Paradiso giver jer muligheden for at nyde maden i deres hyggelige restaurant – eller tage det med hjem som take away. Pizzaria Villa Paradiso sælger mad inspireret fra Italien. Er alle i selvskabet ikke til pizza, er der også mulighed for at prøve en pastaret.

Tjek hjemmesiden ud her. 

Adresse: Gravene 9, 5000 Odense

12.Istanbul pizza & Barbecue

Foto: Istanbul Pizza & Barbeue.

Midt i gågaden i odense ligger istanbul pizza & Barbecue. Altid til rådighed når man er på farten og skal have nem mad – eller under eller efter en bytur bliver sulten efter slice. Stedet er inspireret efter tyrkiske retter, og udover pizza kan du også bestille andre varme retter.

Adresse: Vestergade 77, 5000 Odense C

Udbringning: Ja! Levering via Foodora. 

13. Mamma’s Pizzeria – en Odense-klassiker

Foto: Mamma’s Pizzeria.

Mammas pizzaria er endnu et spændende bud på italiensk pizza i Odense. Her bruger de nøje udvalgte råvarer til at tilberede klassiske italienske opskrifter. Både deres pizza og pasta er enormt populære i Odense, og har du ikke været forbi endnu, så er det klart et besøg værd.

Hos restauranten i centrum har Mamma’s både et pizzaria og en specialitetsafdeling i centrum, hvor du kan købe delikatesser og italienske snacks med hjem. Bestiller du fra en af de andre lokationer i byen, kan du selvfølgelig forvente præcis den samme kvalitet og råvareudvælgelse.

Adresser:
Klaregade 4 og 6, Odense C.
Hjallesevej 28, 5000 Odense C.
Dalumvej 35A, 5250 Odense SV.

Udbringning: Ja! Levering via Foodora. 

14. Diyar Pizza og Burger House

Foto: Diyar pizza og burger house

Pizza vs. Burger? Hos Diyar Pizza og Burger House behøver du slet ikke vælge. De sælger nemlig alle favoritterne indenfor pizza- og burger. Prøv at tage forbi deres stilfulde restaurant og smag en af deres lækre retter.

Besøg hjemmesiden her. 

Adresse: Læssøegade 109, 5230 Odense

Udbringning: Ja! Levering via Foodora. 

15. Marcantionio Trattoria Pizzeria – den traditionelle italienske pizza

Foto: Marcantonio.

Marcantionio kan du opleve den traditionelle italienske smagsoplevelse. Her får du ikke bare prisbelønnet pizza – du vil også opleve et rustikt køkken og italienske madtraditioner, der er inspireret af barndomshjemmet i Rom.

I Italien betyder trattoria et mindre formelt spisested end en restaurant, og det er netop det, du kan forvente af Marcantonio. Du finder restauranten i hjertet af Odense, hvor du kan nyde en ægte italiensk oplevelse. De har også et sted i Hunderup, hvor du kan hente take away.

Besøg hjemmesiden her. 

Adresse: Vintapperstræde 8, 5000 Odense C.
Take away: Læssøegade 180, 5230 Odense M.

16. The peach pit

Foto: The Peach Pit

The Peach Pit, som ligger midt i Odense by serverer både italienske- og mexicanske pizzaer. Forskellen på den italienske og mexicanske pizza er sprødheden. Er du mest til en blød svampet pizza med sprød kant skal du vælge italiensk, mens den mexicanske pizza er sprød hele vejen igennem.

Spis i deres hyggelige og afslappede restaurant – eller tag det med hjem i vante rammer.

Tjek hjemmesiden ud her. 

Adresse: Mageløs 7, 5000 Odense

17. Restaurant UBN – en pizzaoplevelse ud over det sædvanlige

Foto: UBNs facebook.

I en sammensmeltning af café, restaurant og bar i flere etager byder UBN i Odense på gode oplevelser. Senest med tilføjelsen af en håndbygget ægte italiensk pizzaovn, der endda fyres med brænde, tilbyder de også sprøde stenovnsbagte pizzaer.

Det er ikke nyt for spisestedet at lave international mad, men det er altid med fokus på den danske sæson og danske råvarer. Du kan prøve UBN’s italienske/danske pizzaer i restauranten og som take away. For fodboldfans er der også to favoritpizzaer udviklet af OB’s Mikkel Hyllegaard & Jeppe Tverskov.

Adresse: Asylgade 3, 5000 Odense C.

18. Pizza Uno 

Foto: Pizza Uno.

Hos Pizza Uno på Vesterbro kan du bestille hele 40 forskellige kombinationer af lækre pizzaer. Levering er gratis, hvis du bor inden for 3 km væk, og derudover er det lige nu også penge at spare, da de på alle pizzaerne kører 10% rabat. Du får et udvalg af både italienske pizzaer med sprød skorpe og svampet dej og en helt sprød pizza i mexicansk stil. Du har også mulighed for at bestille andre retter, såsom burger og pasta.

Se hjemmesiden her. 

Adresse: Vesterbro 70, 5000 Odense.

Udbringning: Ja! Levering via Foodora. 

19. Pizza Mario

Foto: Pizza Mario.

Pizza Mario er lokaliseret på Rødegårdsvej, ikke langt fra Odense by. Her kan du nyde pizzaer med mozzarella og imens du venter på pizzaerne kan du samtidig klare indkøbene, da der er direkte indgang til Super Brugsen på Rødegårdsvej. Tag pizzaen med som take away, eller spis i restauranten.

Se mere om menuen på hjemmesiden her. 

Adresse: Rødegårdsvej 90, 5000 Odense

Udbringning: Ja! Levering via Foodora. 

20. Pizza Passa – Storms pakhus

Foto: Pizza Passa

Hvis du sidder på Storms Pakhus og skal til at bestille mad, er en klar anbefaling at kigge forbi Pizza Passa boden. Her bliver der i stor stil lavet italienske pizzaer med massere af års erfaring. Pizza Passe inspireres af Italien men bruger sæsonbaseret danske råvarer.

Hjemmesiden finder du her. 

Adresse: Seebladsgade 21, 5000 Odense. 

 

I samme kategori

265812_studenterhus-odense-1
Værtshuse i Odense
Barsel
Tapas

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Koncerter i Den Fynske Landsby
Hvor skal man spise i Odense?
Genbrugshallerne-1
wokshopO

Forsiden netop nu

Koncerter i Den Fynske Landsby
265812_studenterhus-odense-1
95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Værtshuse i Odense
Blomsterfestival i Odense
Skibhustrolden
H.C
H.C

Mest læste

Det sker i Odense

Koncerter i Den Fynske Landsby
Blomsterfestival i Odense
H.C
H.C

Mad og drikke

95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Tapas
Caféer Odense - Riceteria by Rice
odense-havn-skumring

Kultur og musik

H.C
odense-havn-skumring
tinderbox 2023
Tinderbox, Odense

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides