Så nåede vi til den første sommermåned, og der er masser af arrangementer at tage fat på i Odense. Juni byder på musik, festivaler, mad, drikke og meget mere. Herunder finder du en oversigt over nogle af de arrangementer, som juni byder på.

Vil du gerne prøve noget nyt på Odenses madscene i juni? Læs vores guide til nye restauranter i Odense.

4. juni: Tour de rosé i pakhuset

Storms Pakhus afholder Tour de rosé den 4. juni kl. 13.00. De lover rosévin i vilde mængder – under åben himmel og med musik på Pakhuspladsen. Du kan vælge imellem fire forskellige slags billetter: Rosésmagning, Langbordsmiddag med fri rosé, Tour de rosé partout og Rosébanko.

Find det fulde program og billetter her.

Adresse: Lerchesgade 4, 5000 Odense C

4. juni: Gratiskoncert med Rasmus Nøhr

I løbet af Storms Pakhus’ Tour de rosé er det muligt at opleve den danske popsanger Rasmus Nøhr. Kl. 20.00-21.00 er der nemlig gratiskoncert på Pakhuspladsen, hvor du kan opleve skønne klassikere som Sommer i Europa, Lige nu & Lige her, Sød musik og mange flere under åben himmel.

Du er garanteret en plads oppe foran, hvis du har købt Langbordsmiddag-billetten til Tour de rosé. Læs mere om koncerten og billetmuligheder her.

Adresse: Lerchesgade 4, 5000 Odense C

Foto: https://stormspakhus.dk/event/rasmus-noehr-gratis-koncert/
Foto: https://stormspakhus.dk/event/rasmus-noehr-gratis-koncert/

10. juni: Champagnefestival

Hos Alfred & Kamilla kan du igen i år komme til Champagnefestival, når de 10. juni danner ramme for den populære festival. Der vil være champagne i stride strømme fra 10 forskellige vinhandlere, og derudover er der musik, fest og gode tilbud.

Find mere information om festivalen her.

Adresse: Sverigesgade 16, 5000 Odense C

10.-18. juni: Flying Superkids

Den 10. juni og en uge frem går det løs, når Flying Superkids sætter deres Paladstelt op i Odense. Det bliver en fest, når de talentfulde børn og unge slår sig løs med spring, dans, gymnastik, akrobatik og musik. Det er en oplevelse for hele familien, når de cirka 55 børn og unge i alderen 7-21 år udfolder sig med alt fra hulahopringe til saltoer og breakdance.

Lige nu har vi en konkurrence kørende på både Facebook og Instagram, hvor du kan vinde 4 x 4 billetter til forpremieren den 10. juni. Ellers kan du finde mere information om forestillingerne og billetsalg her.

Adresse: Paladsteltet (Sat op v. SOSU Fyn), Blangstedgårdsvej 6, 5220 Odense SØ

Foto: https://www.flyingsuperkids.com
Foto: https://www.flyingsuperkids.com

11. juni: Friluftskoncert i Allerup Gamle Have

Kom til friluftskoncert i friluftsbadet Allerup Gamle Have den 11. juni. Der vil være lokale bands og solister, som spiller fra kl. 14.00, og det er gratis at komme ind. Her er en friluftsoplevelse, hvor det er oplagt at tage børn, venner og bedsteforældre med til en dag med musik, leg på legepladsen og måske en tur i poolen mellem numrene. Derudover vil der være salg af fadøl og pølser.

Læs mere om friluftskoncerten på deres Facebook-begivenhed.

Adresse: Allerup Gamle Have, Klappen 1, 5220 Odense SØ

12. juni: Loppemarked i Gerthasminde

For loppemarked-entusiasten er der gode nyheder i juni. I kvarteret Gerthasminde holder de et hyggeligt loppemarked den 12. juni kl. 10.00-14.00. Kom forbi kvarteret, og gør et godt loppefund, når der sælges ud af beboernes gemmer.

Læs mere om loppemarkedet på Facebook.

Adresse: Gerthasminde Kvarteret, 5000 Odense C

14. juni: Kongelig sommerballet i Odense

Traditionen tro besøger Kongelige sommerballet igen i år Odense. Denne gang er det i Munke Mose, at de mange balletdansere fremfører deres show. Imens balletdanserne danser sommeren i gang, kan du nyde aftenen med en hyggelig picnic med venner og familie.

Læs mere om Kongelige sommerballet i Odense her.

Adresse: Munke Mose, 5000 Odense C

Foto: Camilla Winther
Foto: Camilla Winther

23. juni: Sankt Hans 2022

Sankt Hans er en aften med fællesskab, midsommersang og flotte bål. Der er allerede planlagt en masse hyggelige og festlige arrangementer rundt omkring i Odense og på Fyn. Vi har lavet en guide til, hvor du kan holde Sankthansaften den 23. juni. Den kan du læse lige her.

23.-25. juni: Tinderbox

Denne festival kræver vist ikke meget introduktion: Odense-hittet Tinderbox er tilbage, og vi glæder os! Det bliver en fest uden lige, når navne som Muse, Zara Larsson, MØ, Imagine Dragons og mange flere indtager Tusindårsskoven den 23.-25. juni.

Find det fulde program, og køb billetter her.

Adresse: Tusindårsskoven, Odense

Foto: Morten Rygaard
Foto: Morten Rygaard

Af: Lærke Malchau Olsen