Det sker i juni: Få en stemningsfuld start på sommeren i Odense

ENDELIG er det officielt sommer på kalenderen! Og nøj, hvor har vi glædet os til at kunne nyde solen på de bedste spots i Odense. Glæden bliver heller ikke mindre af alle de skønne, stemningsfulde ting, der kommer til at ske i Odense og omegn i juni måned.

Lige meget om du er til musik og festivaler eller dyr og udendørsliv, så er der noget for enhver smag i juni måned at glæde sig til at opleve.

Vi har samlet nogle af de bedste arrangementer i Odense og omegn, som juni byder på, så du kan få sat nogle store krydser i kalenderen med det samme.

Rigtig god fornøjelse – og god sommer!

Psst… Vil du gerne prøve noget nyt på Odenses madscene i juni? Læs vores guide til nye restauranter i Odense.

Hver torsdag i juni: Ølsmagning hos Anarkist

Hver torsdag i juni holder Anarkist ølsmagning. Der serveres fire forskellige specialøl. Her vil både være noget at smage Anarkists tapwall, men også fra deres bottleshop, hvor flere danske mikrobryggerier er repræsenteret. Udover at smage øl vil der være plads til god dialog, spørgsmål og en snak om bryggeriet og dets historie.

Læs mere på Facebook.

Adresse: Anarkist, Albanigade 20, 5000 Odense C.

2.-3. juni: Rammstein optræder på Dyrskuepladsen

juni Odense
Foto: All Things Live

Oplev de tyske metalmastodonter Rammstein, når de indtager Odenses Dyrskueplads i starten af juni. Rammstein er kendt for deres fuldstændige vilde liveshows, og i år bliver helt sikkert ingen undtagelse. Sidste år udgav de albummet Zeit, så du kan godt glæde dig til at høre dem spille numre både fra det nyeste album og med stor sandsynlighed også nogle gode gamle hits, du uden tvivl kan synge med på.

Læs mere og køb billetter her.

Adresse: Dyrskuepladsen, Broløkkevej 2, 5250 Odense SV.

3.-30. juni: Gratis fotoudstilling om OB: Fra stjernefrø til superligaspiller

I et år har TV 2 Fyn fulgt OB i deres arbejde med talentudvikling og jagt på resultater. Det er blevet til en dokumentarserie i seks afsnit ‘En gang Odense altid Odense’, men still-fotograf Morten Albek har også været med på sidelinjen og i omklædningsrummet før, under og efter kampe henover sæsonen. Det er der kommet en række billeder ud af, som er med til at fortælle historien om Odense Boldklub. Nu kan du se billederne på fotoudstillingen ’Fra stjernefrø til superligaspiller’, som kan opleves i ODEON fra den 3. juni til 30. juni inden for ODEONs normale åbningstider.

Læs mere her.

Adresse: ODEON, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C.

8. juni: ALT for damernes Kvindeløb

juni Odense
Foto: ALT for damerne

Igen i år vender ALT for damernes Kvindeløb tilbage til Odense. Det er Danmarks hyggeligste kvindeløb, hvor du kan glæde dig til en masse lækkerier og en dejlig stemning, som kan nydes sammen med veninder, kollegaer og familie. Det er muligt både at løbe 5 eller 10 kilometer eller at gå de samme distancer.

Læs mere og find din billet her.

Adresse: Munke Mose, 5000 Odense C.

8.-10. juni: Heartland

Bevæger du dig syd på Fyns land kan du fra d. 8.-10. juni opleve festivalen Heartland på Egeskov Slot. Heartland startede som en lille festival, der havde til hensigt at støtte kulturen og samtidens samtaler, men nu er festivalen blevet en stor, tilbagevendende begivenhed. Festivalen hylder stadig fællesskabet som en kulturfestival, hvor mennesker mødes og udvikler sig gennem underholdende oplevelser med musik, samtaler, kunst og mad. I år kan du opleve store navne som Robbie Williams, Sting , Mø, Nik & Jay og The Minds of 99, men også spændende samtaler mellem kendte danske og internationale navne. Bl.a. Nick Cave & Seán O’Hagan, Helle Thorning-Schmidt & Sofie Gråbøl og Margrethe Vestager og Thomas Vinterberg. Det og meget mere kan du give dig i kast med på dette års Heartland. Selvfølgelig er der også masser af spændende madoplevelser, der venter på at blive udforsket.

Find alle oplevelser på dette års Heartland, og køb billetter her.

Adresse: Egeskov Slot, Egeskov Gade 22, 5772 Kværndrup

9.-11. juni: Det Fynske Dyrskue

juni Odense
Foto: Det Fynske Dyrskue

Igen i år vender Det Fynske Dyrskue tilbage med masser af oplevelser for hele familien til den 141. sæson! Første dyrskue var nemlig helt tilbage i 1882. På dyrskuet får du følelsen af sommer og livet på landet med alt, hvad det indebærer. Det vil bl.a. være muligt at hilse på en masse søde dyr, lære om det danske landbrug, og udforske alverdens traktorer og landbrugsmaskiner. Der vil også være mulighed for at opleve konkurrencer blandt dyrene og selvfølgelig se traktortræk. I år har Det Fynske Dyrskue stor fokus på udeliv og natur, hvor man kan blive endnu klogere på, hvad vi kan bruge naturen til, men også blive inspireret til en masse spændende nye outdoor-aktiviteter.

Læs meget mere om Det Fynske Dyrskue, og køb billetter her.

Psst, køber du dine billetter online sparer du penge, men det er også muligt at købe billetter på selve dyrskuet. Det Fynske Dyrskue donerer 5 kr. for hver solgte billet til et eller flere naturgenoprettende projekter på Fyn.

Adresse: Dyrskuepladsen, Broløkkevej 2, 5250 Odense SV.

10. juni: Loppemarked i Gerthasminde

Elsker du gode loppefund og at bruge dagen på at lede efter det allerbedste? Så skal du besøge loppemarkedet i Gerthasminde, der igen i år vender tilbage. Beboerne og venner fra kvarteret i havebyen, Gerthasminde, sælger ud af guld fra gemmerne, og du kan helt sikkert gøre et godt eller flere gode køb. Det er fra 10-14 du kan opleve loppemarkedet i gaderne.

Læs mere om loppemarkedet på Facebook.

Adresse: Gerthasminde-kvarteret, 5000 Odense C.

10. juni: Storms Roséfest

juni Odense
Foto: Storms Pakhus
Kom til herlig roséfest på Storms Pakhus, hvor der skal smages og nydes et væld af kolde rosévine! Storms Pakhus afholder Roséfest i samarbejde med Løgismose, hvor der vil være smagning med 20 forskellige rosévine. Her kan du høre alt om vinene, lige fra druer, vinregioner til smagsnuancer og meget mere. Smagningen foregår ved stande på Pakhuspladsen, hvor du kan gå rundt og smage i dit helt eget tempo. Samtidig vil der være lækker jazz musik på Pakhuspladsen, mens du nyder rosé under solen. Hvis det skulle friste, fortsætter aftenen med en sommerlig langbordsmiddag, hvor Pizza Pazza serverer en herlig middag kl. 18-20. Roséfesten slutter af med en gratis koncert med Christian Brøns, som spiller op med sprøde, kendte sommertoner.

Læs mere om koncerten og billetmulighederne her.

Adresse: Lerchesgade 4, 5000 Odense C.

17. juni: Kandis-koncert med buffet

Kandis forstår at holde en fest og kan få de fleste til at svinge træbenet! Igen i år besøger de Odense til et brag af en fest i Aktivitetshuset Grønløkken. Der er garanti for god stemning, og så bliver der også sørget for mad i form af lækker sommerbuffet. Desuden har Kandis taget deres DJ med, som vil sørge for musik både før koncerten og i pauserne.

Læs mere om koncerten og sikre dig dine billetter her.

Adresse: Aktivitetshuset Grønløkken, Grønløkken 1, 5000 Odense C.

22.-24. juni: Tinderbox

juni Odense
Foto: Daniel Reumert, Tinderbox

Dette event behøver vist ikke meget introduktion: Igen i år vender den odenseanske musikfestival, Tinderbox, tilbage til glæde for alle musik- og festivalfans. Festivalen er lige om hjørnet, og torsdag den 22. juni går det løs i Tusindårsskoven, der forvandler sig til én kæmpe fest fyldt med glade mennesker i de tre dage, hvor festivalen løber af stablen! Og måske med det fedeste artist line-up nogensinde! Oplev bl.a. Nik & Jay, Maroon 5, Medina, George Ezra, Lukas Graham, Black Eyed Peas, Tobias Rahim, Red Hot Chili Peppers, Jada, Gilli og mange, mange flere.

Find det fulde musikprogram, og køb billetter her.

Adresse: Tusindårsskoven, Odense.

23. juni: Sankt Hans

Sankt Hans er en aften med fællesskab, midsommersang og flotte bål. Som altid er der planlagt en masse hyggelige og festlige arrangementer rundt omkring i Odense og på Fyn. Du kan finde mere information om arrangementerne, når sankthansaften nærmer sig.

23.-27. juni: Dirty Dancing – The Musical

juni Odense
Foto: ODEON
Glæd dig til at opleve kærlighedshistorien mellem Johnny Castle og Baby, når Dirty Dancing rammer Odense Teater med Silas Holst og Mathilde Norholt i hovedrollerne. Du kan se frem til en storslået musicaloplevelse med et stort cast med over 25 medvirkende, hvor der loves en stor, festlig og meget romantisk forestilling.
Og husk: Nobody puts baby in a corner.
Adresse: ODEON – Store sal, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C.

29. juni-2. juli: Odense Streetfood Festival

Madentusiaster og alle, der elsker den gode stemning, som opstår, når mennesker samles over et godt måltid mad, kan godt begynde at glæde sig. I hvert fald hvis de er i Odense eller omegn i dagene 29. juni -2. juli. Her danner Munke Mose nemlig grønt bagtæppe til tre dages festival med streetfood i hovedrollen. Der lines op med bord-bænkesæt, oaser med oliventræer, åben grill, smagsprøver, sjove aktiviteter for store og små samt en scene til livemusik – og naturligvis streetfood fra hele verden, men også fra Odense.

Læs meget mere om arrangementet på Facebookbegivenheden her.

Adresse: Munke Mose, Odense C.

I samme kategori

Koncerter i Den Fynske Landsby
265812_studenterhus-odense-1
Blomsterfestival i Odense
H.C

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Koncerter i Den Fynske Landsby
Hvor skal man spise i Odense?
grand
wokshopO

Forsiden netop nu

Koncerter i Den Fynske Landsby
265812_studenterhus-odense-1
95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Værtshuse i Odense
Blomsterfestival i Odense
Skibhustrolden
H.C
H.C

Mest læste

Det sker i Odense

Koncerter i Den Fynske Landsby
Blomsterfestival i Odense
H.C
H.C

Mad og drikke

95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Tapas
Caféer Odense - Riceteria by Rice
odense-havn-skumring

Kultur og musik

H.C
odense-havn-skumring
tinderbox 2023
Tinderbox, Odense

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides