Valentinsdag i Odense – hvordan skal I fejre kærlighedens dag?

Love is in the air, everywhere I look around. Love is in the air, every sight and every sound”. Det er nemlig helt rigtigt – og mandag den 14. februar er det atter blevet valentinsdag.

Dette er en ekstraordinær mulighed for at fejre kærligheden lidt ekstra og bruge dagen og/eller aftenen med den som har dit hjerte. Vi har fundet nogle bud på romantiske og skønne ting I kan lave. Find det hele herunder.

Trækker sofaen og en omgang take away mere? Så find den perfekte menu til jeres hjemme-valentinsdag i vores take away guide.

Tag på restaurantfestival i Odense

I perioden 11. februar – 20. februar finder den kendte restaurantfestival DinnerDays sted. Her kan gæster spise tre retter fra 215 kroner (+ gebyr) på en lang række forskellige spisesteder fordelt landet over.

I Odense kan man blandt andet nye tre smagfulde retter hos Druen og Bønnen, Næsbyhoved Skov eller Restaurant Fynboen. Vil I betale lidt mere kan I få fire retter til 400 kroner (+ gebyr) hos b.la. MASH eller Restaurant Ribelli. I kan se det fulde udvalg af spisesteder og menuer hos DinnerBooking.

Valentinsdag i Odense - DinnerDays - Druen og Bønnen
Desserten til DinnerDays hos Druen og Bønnen: solbær og tvebakker med estragon-parfait, tvebakker i brunet smør, iskold solbærsuppe og estragontuille. Foto: DinnerBooking

Derudover er det også muligt at tage til DinnerDays i Faaborg, Kerteminde, Assens eller Middelfart.

Hvis ingen af disse steder har fanget jeres interesse har vi også lavet en guide med 25 spændende spisesteder i Odense som måske rummer jeres spisested på årets mest romatiske dag?

Tag en tur i biografen

Det er ikke mange dage siden at vi atter måtte tage i biografen igen. Så hvorfor ikke bruge en aften med bland selv slik, popcorn, sodavand og den du elsker mens der kører en formidabel film på det store lærred?

Hos Nordisk Film Biografer kan I f.eks. se Spider-Man: No Way Home, Tag min hånd, Uncharted, Døden på Nilen, Vildmænd eller Marry Me. Find det fulde program samt bestil dine billetter på Nordisk Film Biografers hjemmeside.

Hos CinemaxX kan I f.eks. se Spider-Man: No Way Home, Uncharted, Døden på Nilen, Vildmænd eller Marry Me. Se mere på CinemaxXs hjemmeside.

Odenses mest intime og hyggelige biograf viser selvfølgelig også film denne mandag aften. Her kan I b.la. se Tag min hånd, Vildmænd, House of Gucci eller Kupé Nummer 6. Se mere på Café Biografens hjemmeside.

Valentinsdag i Odense - Tag i biografen
Foto: Nordisk Film Biografer

Adresser:
Nordisk Film Biografer – Østre Stationsvej 27, 2. sal, 5000 Odense C.
CinemaxX Odense – Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ.
Café Biografen – Amfipladsen 13, 5000 Odense C.

Udfordrende gåder og en kamp mod tiden

Hvis I kunne tænke jer en alternativ aktivitet til jeres valentinsaften kan vi klart anbefale jer at prøve et af byens Escape Rooms.

Her kan I få en oplevelse sammen som I længe vil grine af, og som I ikke kan have med andre – det er nemlig ikke sjovt at gennemføre disse escape rooms mere end én gang. Det er selvfølgelig ikke alle steder at det giver mening at være kun to peroner – men måske en dobbeltdate kan komme på tale, og ellers er der flere af stederne, som har escape rooms som kan løses af blot to personer.

Valentinsdag i Odense - Escape Room
Foto: Locked.dk

Magisk lysaften i Odense ZOO

I hele uge 7, hvilket også er på valentinsdag, afholder Odense ZOO magiske lysaftner hvor man kan opleve vildt lys i vintermørket. Med deres egne ord: en spektakulær lysoplevelse ud over det sædvandlige.

Dette vil ske på en specielt designet lysrute over- og under overfladen. På ruten vil I blive mødt af smukke koraller i vanvittige farver, lysende gopler og træer og broer med skiftende illusioner af magisk lys. Vanvittig smukt, romantisk og en anderledes oplevelse.

I kan købe billet på Odense ZOOs hjemmeside.

Valentinsdag i Odense - Magisk lysaften i Odense ZOO
Foto: Odense ZOO

I samme kategori

H.C
odense-havn-skumring
tinderbox 2023
Tinderbox, Odense

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Koncerter i Den Fynske Landsby
Hvor skal man spise i Odense?
grand
wokshopO

Forsiden netop nu

O's Barbershop
Koncerter i Den Fynske Landsby
265812_studenterhus-odense-1
95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Værtshuse i Odense
Blomsterfestival i Odense
Skibhustrolden
H.C

Mest læste

Det sker i Odense

Koncerter i Den Fynske Landsby
Blomsterfestival i Odense
H.C
H.C

Mad og drikke

95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Tapas
Caféer Odense - Riceteria by Rice
odense-havn-skumring

Kultur og musik

H.C
odense-havn-skumring
tinderbox 2023
Tinderbox, Odense

Tilbud i Odense

No posts found

Instagram Feed

Vores bedste guides