Det er i hvert fald ikke spisesteder Odense mangler – men alligevel står man ofte og stiller sig selv, og sit selskab, spørgsmålet: ”hvor skal vi spise henne i dag?” Dét er vi i hvert fald trætte af, og derfor har vi valgt at lave denne liste med skønne frokoststeder i byen. Læs med her, og bliv både inspireret og sulten.

Vil du hellere nyde frokosten hjemme? Så læs endelig vores takeaway guide.

Madklubben Odense

Madklubben har fået en forrygende start efter de kom til Odense i sommeren 2021. De inviterer inden for i historiske lokaler både til frokost og aften. Til frokost kan man glæde sig til at sætte tænderne i blandt andet salade nicoiose, forskellige slags smørrebrød, tatar eller burger.

Menukortet skifter løbende, og du kan altid holde dig opdateret på Madklubbens hjemmeside.

Adresse: Jernbanegade 4, st. th., 5000 Odense C.

Frokost i Odense - Madklubben Odense
Foto: Madklubben Odense

Mr. Torp

I Vintapperstræde ligger det hyggelige spisested Mr. Torp. Her serveres der lækre frokostretter bestående af et stort udvalg af smørrebrød og tapasanretninger. Derudover er der mindre retter til den lille sult som b.la. løgtærte, panini og hotdogs.

Du kan se hele frokostmenuen på Mr. Torps hjemmeside.

Adresse: Vintapperstræde 47, 5000 Odense C.

Café Froggys Odense

En af byens mest kende caféer må være Café Froggys. De har et bredt menukort til både dag og aften, omgivelserne er skønne og det er i sig selv altid en dejlig oplevelse derinde. På frokostkortet findes der et bredt udvalg af lette snacks, sandwichs, retter med fisk og skaldyr, burgere, smørrebrød og lækre salater.

Besøg Café Froggys hjemmeside for at se se hele frokostkortet.

Adresse: Vestergade 68, 5000 Odense C.

Frokost i Odense - Café Froggys
Foto: Café Froggys

Mamma’s Pizzeria

Var det noget med et smut til Italien? Så skal I tage forbi Mamma’s og smage enten deres pizza eller pasta – eller måske begge dele! Hos Mamma’s er det nemlig muligt at bestille halv-halv således at I ved bordet to og to kan dele jeres valgte pizza og pasta så man kan smage lidt af det hele. Desuden har de altid frokosttilbud – det klager man absolut heller ikke over.

Se det lækre menukort på Mamma’s hjemmeside.

Adresse: Klaregade 4, 5000 Odense C.

Storms Pakhus – smagfuld street food

Ønsker I ikke at spise det samme kan vi anbefale jer at besøge Storms Pakhus. Her kan I snuse rundt i pakhusets mange forskellige boder hvor der er mad fra overalt i verden. Der er i sin enkelthed noget for enhver smag. Stemningen på Storms Pakhus er helt unik, og det vil sikkert ikke være sidste gang I tager der forbi.

Storms Pakhus’ hjemmeside kan du finde en oversigt over mad- og drikkeboder.

Adresse: Lerchesgade 4, 5000 Odense C.

Frokost i Odense - Storms Pakhus
Foto: Storms Pakhus

Olivia Brasserie

Ønsker du en frokost som favner fransk gastronomi og dansk hygge skal du med sikkerhed besøge Olivia Brasserie som ligger i Vintapperstræde. Deres frokostmenu består b.la. af skønne salater, franske klassikere, tatar og burger.

Besøg Oliva Brasseries hjemmeside for at se det fulde menukort.

Adresse: Vintapperstræde 37, 5000 Odense C.

Umashi – lækker og velsmagende sushi i hjertet af Odense

Elsker du sushi, og skal frokosten sende tankerne mod det japanske køkken, kan vi anbefale at besøge Umashi. Til frokost har restauranten et bredt udvalg af velsmagende menuer hvor der er mange penge at spare. Maden spises i skønne og smukt indrettede lokaler i hjertet af Odense.

Umashis hjemmeside kan hele frokost menukortet findes.

Adresse: Vestergade 92, 5000 Odense C.

Frokost i Odense - Umashi
Foto: Umashi

UBN

Dette er en skøn og velsmagende á la carte restaurant i Odense centrum. De kalder sig selv for ’Verdensmad Entusiaster’ og præsenterer et meget alsidigt menukort med retter fra hele verdenen. På frokostkortet kan de f.eks. friste med en original italiensk stenovnspizza, lækre supper, lam, havtaske eller kalv samt risotto og samsoa. Ja, listen er lang!

Hele menukortet kan findes på UBNs hjemmeside.

Adresse: Asylgade 3, 5000 Odense C.

Restaurant HOS – for smørrebrødselskeren

Hvis du vælger at spise frokost på Restaurant HOS kan du glæde dig til at smage smørrebrød og lune frokostretter. Du får klassikere med et moderne præg, egne kreationer og signatur smørrebrød fra Jakob Spolums køkken. Var det noget med koldrøget dansk lask med peberrod, hjertesalat og mormordressing eller en tartelet med jomfruhummer, kammusling, confiteret kalvebrissel og hummersauce? Så er det Restaurant HOS der skal servere frokosten!

Find hele frokostkortet på Restaurant HOS’ hjemmeside.

Adresse: Kongensgade 65, 5000 Odense C.

Frokost i Odense - Restaurant HOS
Foto: Restaurant HOS

Café Korn

Hos Café Korn kan du glæde dig til en anderledes caféoplevelse. Alt hvad du spiser, drikker elle ser omkring dig, hos Café Korn, er nøje udvalgt for at skabe den helt rigtige oplevelse og stemning for gæsterne. Til frokost kan du sætte tænderne i b.la. en smagfuld burger, lækre sandwichs, salater eller et bredt udvalg af vegetar/veganske retter.

Du kan se frokostkortet på Café Korns hjemmeside.

Adresse: Kongensgade 40, 5000 Odense C.